Tandblekning i Malmö - vita tänder på kort tid

Vi erbjuder effektiv och beprövad tandblekning under kontrollerade former. Boka en tid redan idag hos din tandläkare i Malmö!

Vita tänder med professionell tandblekning

Alla vill ha ett vitt leende. Det signalerar friskhet och det gör att man ser fräsch ut. Alla har olika förutsättningar och alla har inte genetiken - eller livsstilen - som ger vita tänder. Vi kan hjälpa till med en professionell tandblekning. Vi gör alltid en professionell bedömning innan - och vi ger dig tydliga för- och nackdelar med att bleka tänderna.

leende kvinna efter tandblekning

Därtill så kommer vi att gå igenom vilka risker som finns och göra en bedömning om vilken typ av tandblekning som är bäst lämpad för dina tänder. Vi kan bleka dina tänder här hos oss, men vi kan även erbjuda dig skenor som möjliggör en tandblekning i ditt eget hem. Hur mycket det kostar? Det varierar, men en rimlig summa att förhålla sig till är 2500 kronor. Mer än så kostar det normalt inte.

Professionell tandblekning ger ett perfekt leende

Det går idag att välja mellan en mängd olika produkter och modeller för att bleka sina tänder. Du kan enkelt klicka hem färdiga kit från internet och sätta igång en behandling i ditt hem. Det medför emellertid en stor risk i att dina tänder eller ditt tandkött tar skada. Missfärgningar är vanliga, frätskador på emaljen likaså och man kan även se att tandkött blir inflammerat i samband med att privatpersoner bleker sina tänder i hemmet.

Vi är helt för att du kan sköta din behandling hemma - men det måste också ske med rätt produkter; och efter en professionell bedömning av just dina tänder. Har du ett pågående kariesangrepp? Har du hål i tänderna? Har du något annat problem som bör korrigeras innan du bleker tänderna? Vi ger dig svaren och en säkrare väg fram till vita, fräscha tänder.

Ett brett utbud av estetiska behandlingar

Det kan även finnas andra estetiska behandlingar att välja bland. En skalfasad kan fungera utmärkt om det handlar om att du har en kraftigt missfärgad - eller skadad - tand. Genom att fästa en hinna av porslin, eller plast, över din ordinarie tand så får du en mer ihållande effekt. Sett till porslin så finns det goda möjligheter att en skalfasad håller i närmare 25 år. Det tjänar du på i längden.

Vårt råd är att du bokar in en tid hos oss och ser över vilka alternativ som finns. Vi tittar närmare på dina tänder och säkerställer att det inte finns några skador eller kariesangrepp. Vi lyssnar in på dina förhoppningar, önskemål och förväntningar och presenterar därefter några av de alternativ som finns för dig. Det ger dig en säkrare resa.

Vi hjälper dig att få vita, fräscha - och friska! - tänder igen.

Boka tid för tandblekning i Malmö