Om oss

Välkommen till en av de snabbast växande tandläkarmottagningarna i Malmö och vi är detta av flera skäl. Ett av de starkaste är att vi alltid sätter patienten i centrum. Du ska känna dig omhändertagen och du ska känna att du tas på allvar - oavsett vilket problem du har. Vi är även en flexibel och modern tandläkare.

En modern tandläkarmottagning i Malmö

Att vara modern innebär att vi anpassar oss efter hur dagens samhälle ser ut. Du ska kunna besöka oss på de tider du inte arbetar. Varför ska vi enbart ha öppet mellan 08.00-17.00 då de flesta av våra patienter arbetar just då - och därmed tvingas ta ledigt för att besöka oss? Vi tänker annorlunda. Vi håller öppet 365 dagar om året - även under helgerna - och vi stänger först klockan 20.00 på vardagar.

tand i fokus

Modern tandvård för alla

Samtliga våra behandlingar utförs baserat på vetenskap och forskning och där utbildad och skicklig personal håller i instrumenten. Vi använder modern utrustning och anammar ny teknik som ger dig bättre, mer effektiva och mer prisvärda behandlingar. Material vi använder är svensktillverkat och av absolut högsta kvalitet - det tummar vi inte en millimeter på.

Inom kort kommer vi att ta steget till nya lokaler. Det innebär att vår kapacitet ökar markant och att vi kan erbjuda alla behandlingar under ett och samma tak. Vi tar steget in i framtiden och vi hoppas att du följer med oss på vår resa. Bra tandvård och god munhälsa ska aldrig vara en fråga för plånboken. Vi erbjuder Malmös bästa tandvård till rimliga priser. Välkommen till din tandläkare i Malmö!

Tandvård för alla